Eduskuntavaalit, täältä tullaan!

Tänään tuli tieto, että olen mukana kokoomuksen listalla eduskuntavaaleissa keväällä 2015. Kyseessä on mahtava tilaisuus jatkaa duunia avoimuuden, parempien toimintatapojen ja tietoon perustuvien inhimillisten päätösten eteen.

eduskuntatalo

Eduskuntaan pääseminen vaatii melkoista työmäärää, jotta kaikki on valmista keväällä 2015. Tärkeimpänä duunina jatkuu tämän vuoden loppuun 110 000 opiskelijan edustaminen Akavan opiskelijoiden puheenjohtajana. Yrittäjyysnäkökulman vahvistaminen palkansaajapuolella, opiskelun ja työn vuoropuhelun vahvistaminen sekä työelämän tulevaisuusvision rakentaminen ovat tämän vuoden teemoja, joilla rakennetaan pohjaa tuleville hyville päätöksille Akavassa.

Kaupunginvaltuustossa meidän vastuulla on varmistaa, että Tampereen ja koko Pirkanmaan kilpailukyky kehittyy ja talous saadaan kestävälle pohjalle ihmisten ja ympäristön ehdoilla. Lisäksi opinnot täytyy saada pakettiin, joten kesällä ja syksyllä onkin edessä gradun kirjoittaminen sekä viimeisten hajakurssien suorittaminen, jotta keväällä voi keskittyä täysillä eeppisen kampanjan tekemiseen.

Nyt on taas aika laittaa iso pyörä pyörimään ja tehdä yhdessä kampanja, jota muut saavat kopioida jälkikäteen.

Kampanjoinnista on hyviä muistoja kunnallisvaaleista 2012, kun yli sata loistokasta ihmistä oli mukana yhdessä näkyvimmistä kampanjoista Tampereella ja koko Suomessa. Nyt on taas aika laittaa iso pyörä pyörimään ja tehdä yhdessä kampanja, jota muut saavat kopioida jälkikäteen. Jos haluat olla mukana tekemässä historiaa, pistä viestiä osoitteeseen jouni@jounimarkkanen.fi. Voit myös soittaa suoraan 040 542 9514.

Kuva: Miemo Penttinen, miemo.net

Share This: