Jouni Markkanen, eduskuntavaaliehdokas 2019

DIGI

Digi on Suomen ja Euroopan mahdollisuus loistaa.

Meillä on jo nyt osaaminen ja edellytykset kunnossa. Olemme laittaneet ihmisen keskiöön digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Puitteet ovat kunnossa, ja seuraavaksi tarvitsemme politiikkaan ihmiset, jotka laittavat tiedon liikkeelle ja tekevät Suomeen toimivimmat sähköiset julkiset palvelut. Samalla näytämme suuntaa Euroopalle rakentaessamme houkuttelevinta ympäristöä uusien alustojen synnylle.

Suomessa osaaminen, Ihmiset ja tieto pitää saada liikkumaan ongelman mukana, jotta saamme tehtyä päätökset ilmiö ja yksilölähtöisesti. Nykyinen organisaatiokeskeinen malli talloo ihmisen tarpeet allensa. Rikotaan seinät, jotta saamme tiedon ja osaamisen käyttöön ongelmien ratkaisemiseksi. Muutos vaatii tiedon liikkuvuutta julkisen sektorin sisällä ja ilmiöihin perustuvaa ajattelua. Kun otamme periaatteeksi sen, että yksi kontakti riittää, pakotamme söpösti toimijat tekemään yhdessä.

Tehtävää varmistamaan tarvitsemme digiministerin, jonka ainut vaatimaton tehtävä on saada ajettua hallintoon uusi toimintamalli, jonka keskellä olet sinä!

EHDOKAS

KAMPANJAPÄÄLLIKKÖ

Jouni Markkanen
040 542 9514
jouni@jounimarkkanen.fi

Niina Hämäläinen
044 302 8294
niina@jounimarkkanen.fi

LAHJOITA KAMPANJALLE

MobilePay 040 542 9514

Tiliyhteys FI28 5731 6520 1663 58 / Yhteisöllisen Tampereen puolesta ry


Copyright Jouni Markkanen 2019

Ehdolla eduskuntaan! ÄÄNESTÄ 33!